Forside > Persondatapolitik

Persondatapolitik

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Multiprint A/S
Blokken 23 B
3460 Birkerød

CVR-nr.: 15094893
Telefon: 4582 4011

Ansvarlig: Claus B. Olsen
E-mail: salg@multiprint.dk

 

Multiprints persondatapolitik

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved at levere dine persondata til Multiprint. Vi lever op til reglerne i persondataloven. Vi indsamler personoplysninger via vores hjemmeside multiprint.dk. Hvad enten du er gæst på vores hjemmeside eller registrerer dig under kontakt, så indsamler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.

Når du besøger vores hjemmeside multiprint.dk, eller når du afleverer persondata til Multiprint, tilmelder dig vores nyhedsbreve, søgeprofiler eller modtagelse af prospekter via multiprint.dk, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

Multiprint gemmer ikke dine personlige data uden et validt formål eller er forpligtet i henhold til gældende lovgivning.

Når du beder om kontakt og indtaster dine personoplysninger, bliver dine personlige data gemt af Multiprint.

Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til at yde den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan blandt andet. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Sikkerhed og opbevaring af data

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores procedurer lever op til sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på at beskytte fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af dine personlige oplysninger.

Vi opbevarer persondatainformationer sikkert i Multiprints eget netværk, som er beskyttet bag firewalls. Informationerne er kun tilgængelige for betroede medarbejdere i Multiprint og hos vores udvalgte IT-samarbejdspartnere, som har adgang til at arbejde systemmæssigt med drift og udvikling af vores databaser.

De er vores databehandlere og er underlagt databehandleraftaler.

Vi registrerer og logger ikke personlige oplysninger, men vi anvender dem kun i forbindelse med formålet for opbevaring af dine persondata. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Vi benytter alene dine persondata til det oplyste formål. Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, kræver det særlig accept og handling fra dig.

Multiprint hverken overdrager, sælger eller gør dine personlige oplysninger tilgængelige for tredjemand udenfor vores Multiprint gruppe, herunder andre virksomheder.

Overførslen af data mellem Multiprint og databehandlere er baseret på en databehandlingssaftale. Du kan anmode om en kopi af databehandleraftaler, der er indgået mellem Multiprint og samarbejdspartnere for databehandling ved at kontakte os.

Dine rettigheder

  • Du kan når som helst
  • Indgive klage til en tilsynsmyndighed (Datatilsynet)
  • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af dine personoplysninger
  • Anmode om dataportabilitet

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte os.

Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne om dig gøres til genstand for behandling.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele det til os på salg@multiprint.dk. Hvis du har nogen klager over Multiprints behandling af dine personlige data, kan du desuden kontakte Datatilsynet for indgivelse af klage, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Informationer du giver os i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev

Hos Multiprint gør vi os umage for at følge gældende regler og love for god markedsføring. Derfor sender vi kun informationer til modtagere, som vi vurderer, er relevante.

Vi gemmer dine oplysninger på en beskyttet server. Det er kun Multiprint i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner, der har adgang til dine oplysninger.

Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger dine data til andre virksomheder

Automatiske informationer

Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Vi indsamler denne information ved hjælp af cookies. Det betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig når du besøger hjemmesiden ad flere omgange, og at vi kan indhente statistik, som fortæller, hvordan du og andre brugere anvender hjemmesiden.

Vores formål med brug af cookies på vores website er:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de produkter, vi tror er mest relevante og hvor ofte den vises.

Vi anvender cookies fra Google Analytics. Det hjælper os med at finde ud af, hvilke dele af vores hjemmeside du ser, når du bevæger dig rundt på vores website.

Du kan til enhver tid slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du for hver browsertype få en vejledning i, hvordan du sletter dine cookies. Vær dog opmærksom på, at hvis du indstiller din browser til ikke at acceptere cookies, kan der være dele af hjemmesiden, som du ikke kan benytte. Vi anbefaler derfor, at du tillader brugen af cookies.

Beskyttelse af personoplysninger

Multiprint behandler alle data fortroligt og efter de gældende regler i persondatalovgivningen.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procents sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Ændringer i vores databeskyttelsespolitik

Vi anerkender, at gennemsigtighed er et kontinuerligt ansvar. Vi vil derfor løbende gennemgå og opdatere vores persondatapolitik

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Sletning af personoplysninger

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

HR personoplysninger i form af ansøgninger gemmes højest i 6 måneder.
HR personoplysninger for fratrådte medarbejdere gemmes i 5 år.


Senest opdateret den 11. februar 2019

Multiprint

Opnå værdien af
solid erfaring
og et godt netværk

Lad os få dig godt fra start og helt i mål
– bliv ringet op eller gør brug af vores downloads.