Forside > Om os > Vores team

Om Multiprint

Multiprint

Vores team

Intelligente forbindelser
– der er værdi i et godt netværk

En proaktiv samarbejdspartner

Hos Multiprint får du mere end en mellemmand, der sender dine ordrer videre. Du får en proaktiv samarbejdspartner og vi starter altid med, at gennemgå dit produktionsgrundlag. Vi tjekker, at det er det rigtige laminat, at loddemasken holder og at TG-værdierne er i orden. Vores målsætning er, at kvaliteten skal være i orden fra start til slut.

Vi forstår kineserne

Der er store kulturforskelle mellem Kina og Danmark. Efter mange år i branchen kender vi dem til bunds. Derfor sørger vi også for at besvare de kinesiske producenters spørgsmål – og der kan være mange. Vi er proaktive i dialogen og undgår dermed unødige fejl. Sammen med vores kvalitetsgaranti giver det dig den fornødne tryghed.

Solid erfaring og stærkt netværk

Multiprint er en effektiv virksomhed, hvor alle medarbejdere har solid erfaring fra elektronikbranchen – en branche i konstant teknologisk udvikling. Vores fokus har altid været på, at have det bedst kvalificerede leverandørnetværk, så vi kan fungere som proaktiv samarbejdspartner. Vi forstår elektronik, OG vi forstår mennesker – ikke mindst dem i Kina.

Multiprint

Opnå værdien af
solid erfaring
og et godt netværk

Lad os få dig godt fra start og helt i mål
– bliv ringet op eller gør brug af vores downloads.