Forside > Miljø, kvalitet, service & logistik > Logistik

Det får du

Multiprint

Logistik

Håndtering af lager og logistikløsning

Levering fra dag til dag

Alle print og folier vacuumpakkes og sendes i eksportkasser. Som de eneste i Danmark tilbyder Multiprint at varetage lagerføring af dine printkort og folier uden ekstra omkostninger for dig. Vi har fokus på vores kunders produktioner og tager ansvar for eventuelle produktionsoptimeringer, der kan anvendes i prisforhandlinger. Derfor kan vi tilbyde gratis lagerhold med levering fra dag til dag.

Just in Time og Ship to Line

I Multiprint understøtter vi flere af vores kunder, der opererer med Just in Time eller Ship to Line i deres supply chain. Som proaktiv samarbejdspartner er det vores målsætning at varetage alle forhold fra fortoldning til levering på adressen, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Få en optimal løsning

Få overblik over leveringstider i vores produktprogram. Vi arbejder med flere typer af fragtløsninger. Mange ordrer kommer til landet med fly eller nogle gange kurer. Ved større rammeordrer kan første levering tages hjem med fly og efterfølgende levering med søfragt, og de kunder som har lang ordrehorisont kan få hele ordren hjem med søfragt.

Multiprint

Opnå værdien af
solid erfaring
og et godt netværk

Lad os få dig godt fra start og helt i mål
– bliv ringet op eller gør brug af vores downloads.