Forside > Betingelser

Betingelser

Ved at aktivere ”Kontakt”, accepterer jeg, at Multiprint må sende mig elektronisk post i form af e-mails, sms og mms omkring løsninger og produkter vedrørende vores produkter, analyser og rapporter, kampagner, pressemeddelelser, invitationer til events/seminarer/messer inden for mine valgte interesseområder og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Multiprint må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som Multiprint allerede har eller får fra anden side, også fra eksempelvis cookies fra Multiprints hjemmeside, blandt andet til at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig.

Multiprint må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og må benytte sådan information til at sende mig elektronisk post samt kontakte mig for forhold, der er tilpasset min profil.

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke per mail.

Såfremt der kommer andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Multiprint benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Klik her for at få oplysninger om Multiprints persondatapolitik. Hvis du ønsker information om de data, Multiprint har om dig og om din mulighed for at opdatere data, så kontakt os venligst på salg@multiprint.dk.

Multiprint

Opnå værdien af
solid erfaring
og et godt netværk

Lad os få dig godt fra start og helt i mål
– bliv ringet op eller gør brug af vores downloads.